Medlemsskap i klubben

Varmt välkomna till
Golden Retrieverklubbens Upplandssektion!

Golden Retriever är en mångsidig ras som gillar aktivitet. På denna sida kan ni läsa om vilka aktiviteter som sektionen anordnar för sina medlemmar och golden intresserade. Kanske kan det inspirera er att prova något nytt?

Inte medlem? Vissa aktiviteter är endast öppna för medlemmar i Golden Retrieverklubben. Information om hur du blir medlem finns här.

Ni kan även se vilka som sitter i styrelsen just nu och vad vi jobbar med inom sektionen. Här finns även möjligheten att lämna önskemål om aktiviteter och kurser som ni skulle vilja deltaga på.


Med vänlig hälsning

Susanne Björkman

Ordförande GRK Uppland

 

Golden retrieverklubben är klubben för dig som är goldenägare!

Vi har aktivitetssektioner runt om i landet som erbjuder kurser och aktiviteter, så att du som goldenägare ska få ett rikt, trevligt och omväxlande hundliv tillsammans med din hund.
Gör som flera tusen andra goldenägare! Bli medlem i Golden retrieverklubben!

Som medlem i Golden retrieverklubben får du:

10 % rabatt på hundförsäkring hos Agria. Uppge ditt medlemsnummer när du tecknar din försäkring, så dras rabatten automatiskt.

4 nummer per år av Golden Nytt

Golden retrieverklubbens tidning heter Golden Nytt och kommer ut med fyra nummer per år. Golden Nytt är en tidning fylld med allt som handlar om hundar och vår hundras. Där kan du bl.a. läsa intressanta reportage, uppfödareintervjuer, debattinlägg, kåserier, få träningstips, läsa de senaste tävlingsresultaten och mycket mer. Du kan också läsa om vad som är på gång i just din sektion.

Möjlighet att delta på alla aktiviteter som sektionen ordnar.

Golden retrieverklubben har sektioner runt om i landet, som arrangerar en mängd olika aktiviteter. I vår sektion arrangeras bl.a. utställningar, jaktprov, jaktträningskurser, viltspårkurser, kurser i trimning och handling, mental- och funktionsbeskrivningar, uppfödarutbildning, familjedagar med mera.

Möjlighet att starta på de inofficiella prov och utställningar som arrangeras av Goldenklubben.

Möjlighet att starta på de officiella prov och utställningar som arrangeras av Goldenklubben.

Tillgång till Goldenklubbens samlade kompetens i olika frågor rörande vår ras.

MEDLEMSAVGIFTER

Fullt betalande medlem 275:-

Familjemedlem (ej tidning) 100:-

Utlandsboende medlem 350:-

Dela den här sidan