Öppen träning

Öppen träning 2 april 2022

Lördag den 2 april kl. 11.00 kör vi igång med årets första träning för er inom sektionen. Den här gången är vi i Spånga, Alunda. Ligger 3 mil från Uppsala.

Ta med fika, något att sitta på, ev. handduk eller täcke till hunden om den blir blöt. Kanske lite godis eller leksak till hunden.
Det kan förekomma skott men vi har stora marker så det går bra att komma ändå. Vi fixar med grupp-uppdelning om några inte vill ha skott och om vi blir många.
Anmäl via vår facebook-grupp "Golden retrieverklubben Upplandssektionen", genom att skriva en kommentar på inlägget angående träningsdagen!
Vid riktigt dåligt väder ställer vi in. Det kommer isåfall upp i facebookgruppen, så håll utkik om vädret verkar tveksamt. Men.. solskenet måste väl fortsätta, vilken mars vi haft!!
Hoppas att vi ses!
Anki och Lena

Om våra öppna träningstillfällen

Goldenklubbens Upplandsektion bjuder in till öppen träning där du inte behöver ha några förkunskaper. Du som vill lära mer om apportering och aktivera din hund med apporteringsträning är hjärtligt välkommen, men även du som kommit lite längre med din hund. 

Alla är välkomna då träningen anpassas till hundens behov, men sektionen inriktar sig främst på gemensamma träningsträffar för nybörjarhundar och hundar med relativt liten träning. 

Vi har därför grupper med ungefär samma erfarenhet för att göra träningen roligare!


Träffarna är kostnadsfria men innebär att alla tar ansvar och hjälps åt med varandras hundar/träningsmoment.


Vi, Anki Lindberg samt Lena Hamberg, är en kommitté inom sektionen som håller i trådarna och grundplanerar tre träningstillfällen i vår. Träffarna sker på olika platser runt om i Uppsalatrakten.


Vi provar på olika moment i en nybörjarklass. Din hund bör vara runt 1 år eller äldre.

För mer information om nästa träff, håll koll på GRK Upplands Facebooksida!


Kontakt Anki Lindberg, jakt@uppland.goldenklubben.se